Chery Tiggo Клуб

Расширенный поиск  

Новости:

Станьте одним из первых одноклубников, тем более, что Регистрация на форуме занимает меньше минуты!

Автор Тема: Новые штрафы  (Прочитано 1394 раз)

РуДе СоНеЧкО

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
Новые штрафы
« : 06 Февраль 2009, 21:12:53 »

Вони вже, наче, і не такі нові, але все ж "болючі".
Яка ваша особиста думка з приводу підвищення/збільшення штрафних санкцій щодо порушників дорожнього руху? Чи отримували ви вже штрафи? Чи зустрічалося зловживання зі сторони ДАІшників? Чи виникали труднощі з проплатою?

Крім того, цікавить питання штрафів по відношенню до пішоходів. Особисто я ще не бачила в дії спостереження за адекватним виконанням ПДР пішоходами та їх покарання за порушення. Нажаль...бо, на мою думку, водій може зрозуміти пішохода, але пішоходу, який ні разу не кермував, навряд вдасться зрозуміти водія і зрозуміти, наскільки важливе адекватна поведінка на дорозі не лише з боку водія, але і з боку тих, хто тупцює по шляхам своїми ніжками...

Vovchik

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
    • Email
Re: Новые штрафы
« Ответ #1 : 08 Апрель 2009, 18:25:33 »

О Руде Сонечко, я з тобою згоден  повністю, що стосується пішоходів. Іноді такі трапляються ,що аж руки сверблять... >:(
З приводу підвищенних штрафів, то я цю справу підтримую, люди!!! в Києві реально покращилась ситуація на дорозі, не набагато звісно,  але всеж таки, маленикий ефект ми маємо...

Страница сгенерирована за 0.069 секунд. Запросов: 16.